Tanker om 2016

2016 ble et innholdsrikt år for meg med to nye jobber, den ene mer spennende enn den andre, ganske forskjellig egentlig, masse liv og røre på den ene, med sine utfordringer og spennende, nye utfordringer på den andre. Året har, som for de fleste, vært både opp og nedturer, den største nedturen kom vel på slutte av året med økende smerter i rygg og fot, NOE som ikke har lyst til å slippe taket, nå håper jeg helsevesenet kan hjelpe meg i løpet av 2017, ikke minst håper jeg på at de snart ser problemet mitt, hvis ikke er jeg redd for avskilting, en må ha trua :). Den andre jobben skal jeg vel alltids klare om helsa ikke er på topp, der er det mindre fysiske utfordringer. Hendene fungerer heldigvis og strikkepinnene har gått mye i romjula, men jeg er veldig god på lage meg nye ufoer, så det er blitt lite ferdige produkter. Nå venter jeg på garn fra Garnerius, det skulle ikke klø og da er det vel bare Merino som duger. Mitt eldste barnebarn ønsker seg nemlig stikkagenser, til stor glede for Mimi, så nå gjenstår det å finne mønster, mulig at det må skje sammen med mottageren. 

2016 har gitt flere gleder enn sorger, spennende og gode stunder, og ikke minst mange turer i skog og mark, på grunn av helsen ble de ikke så lange, men gjorde godt for kropp og ikke minst for sjela. Nyttårsforsett har jeg sluttet med for lenge siden, men får prøve å være omgjengelig, grei, og kanskje bry meg mere om, og hjelpe andre i 2017, vi får se!

Med et bilde av perlemorskyer fra i dag tidlig vil jeg få ønske alle et riktig Godt Nytt År! 

2 kommentarer

Victoria Larsen

31.12.2016 kl.16:36

Jeg håper du får en flott nyttårsfeiring og et godt nytt år! :-)

Aina Bernhoff Sandvik

19.01.2017 kl.14:50

Ble så glad da jeg fant din blogg med bilde av sengeteppet som du strikket i april 2011.Nydelig arbeid. Min mor har strikket et teppe med det mønstret for over 70 år siden. Garnet hadde hun spunnet og farget selv, men vi har ikke oppskriften. Nå holder jeg på å lage en oppskrift ut i fra det teppet vi har, men jeg strever med å få det til, derfor vil jeg spørre deg om du kan være så snill og forklare de forkortelsene som den engelske oppskriften bruker.

Skriv en ny kommentar

hits