Sommeren fortsetter....

og jeg har fått laget litt nytt, i dag fikk jeg strikket ferdig strikkeveska mi, tovet den og jeg synes den ble kjempetøff.

Jeg har lenge ønsket meg vindmølle på hytta, synes det er så fantastisk at det er mulig å utnytte vinden til energi, men den står ikke på investeringslista enda, derfor måtte jeg lage meg en selv....


den produserer ikke strøm, men den går rundt og viser vindretningen, stolt av at konstruksjonen fungerer, da!


Noen påstår at jeg blir statist i neste The julekalender for å spikke propell....

Etter workshoppen på Nerskogen måtte jeg prøve litt kjevling av leire da jeg kom hjem også. Det er vel ikke et vanlig nybegynnerprosjekt kanskje..... men prøves skal det. Servant (vask) på hytta med en diametter på 45 cm?????Jo da, det gikk fint det, bare så synd at den kommer til å sprekke hvis den brennes. Den gamle leira mi hadde frosset i vinter, og da er den egentlig ødelagt,  nå har jeg fått tak i ny og prøvelappen er grei den.

Det måtte litt fantasi til for å få finne en form som passet, løsningen ble en gammel kjele (skulle vært kastet, men kjekk å ha),og barnebarnets hoppeball med en ovnsring over.Så får vi se, kansje kommer det enda mer, før all energien skal brukes på jobb igjen.

Én kommentar

29.07.2010 kl.05:46

Ser ut som du har en kreativ og flott sommer! Strikkeveska ble kjempetøff og praktisk, og keramikkprosjektet ditt blir sikkert vellykket!

Skriv en ny kommentar

hits