Et halvt hundre

Jeg har skade på fremre korsbånd,et  leddbånd og menisk i venstre kne, og fikk beskjed om å belage meg på en lang prosess, første del av den, blir å vente på time hos ortoped, så får vi se hva det blir til etter det.

Jeg har også passert et halvt hundre år og feiret dagen sammen med mannen min på Røros. Det ble også en svipptur (Harrytur?) til Sverige, vi skulle kjøre en tur for å varme opp bilen og mannens sko, som hadde stått der over natta, da  var det 22 minusgrader og da blir skoene som står ute i bilen VELDIG kalde. Det er ikke langt til Funesdalen, så vi havnet der og kjøpte oss juleskinke + julegrønt bomullstoff.

Jeg fikk nytt kamera av mannen min til bursdagen, og det var ikke småtterier, nemlig digitalt speilreflekskamera, CANON EOS 400 D. Ettersom knærne skrangler og bevegeligheten ikke er på det beste, så har jeg bare fått prøve kameraet innendørs, og her kommer et par bilder.

15.des 07 011 (972 x 648)
En blomst på en Orkidé, den ser nesten ut som et sint individ av ett eller annet slag, men jeg synes bilde ble ganske klart og fint.
Jeg har også strikket to runde brikker til mannens kontor, der er det røde stoler, så nå blir det julestemning hele året.
IMG_0049 (972 x 648)
Her ligger den største oppspent til tørk.
 

Én kommentar

mereteveian

17.12.2007 kl.08:27

Trist å høre om beinet, men til lykke med dagen og med det nye kameraet, - det får vel vi se mange "resutater" av etterhvert, tenker jeg!

Skriv en ny kommentar

hits